Publicerat: / au pair

hemma, lucia och att bo på ASDA

Om det var en vecka hemma med massa kramar, fika och mys med vänner, familj och släktingar? Svaret känns redan som de allra flesta har! Har fått kramats och mysa så himla mycket att jag typ inte vet vart jag ska ta vägen, haha! Och på köpet så fick jag en Ewelutt med mig tillbaka några dagar vilket också var himla mysigt.
 
Nu är jag tillbaka till en normal vecka, eller ja, normal och normal sådär mitt i julstress och första luciaveckan! Hur tagg? Supertagg!! Min första lucia är på lördag då vi i kören åker ner till Brighton för att lussa där, vilket ska bli så himla roligt verkligen! Nästa vecka är det full fart, veckan efter det också och sedan är allt över för i år!
 
I lördags tog jag faktiskt väskan och träffade Emma i Putney (PUTNEEHHH) och strosade runt där lite, skrattade och käkade SubWay. SÅ GOTT. Åkte till ett sjukt stort ASDA där vi lyckades ååh-a till massa grejer att ha i vår lägenhet. Alltså, hittade ALLT där. Vill typ bo på ASDA, det finns alltifrån kläder till porslinsminioner á 30cm typ. Kirrade pizza, snacks och åkte hem till Emma för att ha myskväll, podda och bara umgås igen all tid vi har lyckats vara ifrån varandra, haha! Strosade runt i Kingston igår tillsammans innan det var dags för mig att åka hem. Slängde ihop en saffranskaka och julpyntade mitt rum lite innan familjen kom hem. Fikade, pratade och hade det himla mysigt en stund för att fira första advent lite.
 
Idag har jag haft sovmorgon, vilket verkligen behövdes, haha! Tog sedan på mig kläder och gick lite i Hackney för att fixa en del grejer till Lucian och hittade dessutom världens godaste doftljus! Har hunnit med att laga mat, lägga E, beställa färgbomb så mitt hår kan få fortsätta vara silvrigt och ska snart väcka E igen! Tänkte julpyssla lite nu när hon har vaknat och kommit igång.