Publicerat: / dagbok

you can't always get what you want

Jag tänker ändå att denna skolvecka avslutades helt okej. Ja, alltså inte på top, utan bara okej, för en vecka i världsklass hade ju varit synd att benämna den som. Det har funnits alldeles för lite tid till de saker som jag hade velat göra, det har varit så otroligt fullproppat med saker som ska ha gjorts och saker som ska göras, intryckt på 4 ynka dagar där både jobb och skola ska ha fått plats. De fyra dagarna som gått innan långhelgen nu har varit så sjukt emotionella så det heter duga och har fyllts med en hel del tårar, klumpar i magen och mentala bitchslapar i ansiktet, det ena slår helt enkelt det andra och så lär det fortsätta. Vissa veckor kommer helt enkelt vara värre än andra medan andra kommer vara på topp. Men om allt hade varit på topp precis hela tiden hade det aldrig funnits något att längta till.. Ellerhur?
 
Gårdagen då? Jo, hade en lektion, åkte och hämtade bilen på mammas jobb, hämtade balbiljetter, lämnade lite grejer hemma och åkte tillbaka till mamma för att luncha med henne. Till Maxi bar det av sen för att köpa lite att dricka och sedan det som jag längtar till varenda onsdag: hämta tjejerna! Båda tjejerna var så himla glada igår och lilltjejen hade sett bilen vid parkeringen och sedan sprungit till dörren på andra sidan för att jag skulle komma. Då blir man lycklig in i själen, när man vet att det är vad de längtar efter på onsdagar, att bli hämtad av mig! Tog bilen hem till mig efter några "nu ska du köra så  vi kan lyssna på musik" och "vad fiiiiiiin bild". Gjorde pannkakssmet tillsammans och klädde sedan ut oss lite med fjäderboa och prinsesskrona för att dansa i vardagsrummet och skrikskratta tillsammans. Vispade grädde och sjöng med till låtar innan vi började steka pannkakor. Satte upp tjejerna på diskbänken så de kunde sitta uppe med mig, istället för att stå på varsin stol. Om leendena var stora? Oh yes! Mamma tog över när jag behövde plugga och sen körde vi hem dom. Helt okej dag!
 
Idag då? Lektion, hål, plugg, lunch med Felix som äntligen är hemma, prov och sen jobb. Nu sitter jag här halvt död men världens klump i magen och popcorn som jag egentligen inte alls är sugen på. Ska försöka hitta någon film och ladda upp inför morgondagen. Hoppas verkligen att det blir en bra sådan!