Publicerat: / au pair

en första gång och babysit

Det finns en första gång för allting, alltifrån att cykla till att plocka smultron och sätta på strå. Sen har vi mig, som har varit på en bank för första gången i mitt liv för att göra business och inte hälsa på mamma. Jag, Frida Elisabet Wiberg har öppnat ett bankkonto, på en bank här i London utan att sitta vid ett köksbord hemma och säga "mmmm" till allt mamma säger. Hur många vuxenpoäng trillade precis in liksom??? Jag hör hur det klirrar helt enkelt!
 
Igår så hade jag sovmorgon, då E's mormor är här och de lekte på förmiddagen! Så jag "sov ut", kollade på PLL och klädde på mig innan de kom hem från parken. Vi lagade lite käk och sen gick jag upp för att lägga E, vilket gick mindre bra. Men efter att ha försökt läsa 3 böcker och sedan gått över till att klia henne på ryggen somnade hon snabbt som bara den! E's mormor åkte iväg för att shoppa, så när E vaknade var det bara vi två hemma då min VP hade åkt till Birmingham. Jag hade precis fixat lite mellis till mig, så vi fixade lite mellis till E också innan vi satte oss i min säng för att kolla på Peppa Pig, Mumin och Charlie & Lola. Har nog aldrig sett en sådan koncentrerad människa som E när kollar på barnprogram, haha!
 
Käkade lite innan jag gick up på en promenix runt området för att köpa chirre till kvällen (hejhej chirresuget), gick hem och kollade på PLL innan min VM och hennes mamma kom ner då de hade lagt E. Hade babysit, men E vaknade inte och jag somnade istället, haha!
 
Idag har jag som sagt fixat bankkonto, lagat mat tillsammans med E och hennes mormor, och nu vilar E. Vi ska leka lite nu på eftermiddagen och käka mellis innan vi ikväll ska och käka på en italiensk restaurang på Brodway Market. Ska snacka lite Skype med Ewelutten med, som förövrigt har öppnat sin blogg igen (massa hjärtan)!
 
Imorgon; prat om youtube, shopping och mys med Emma!