Publicerat: / dagbok

"vi måste planera in sista gången vi ses"

Ja, det var så hon sa, Ewe, innan vi klev av bussen och jag kan typ nästan inte förstå att jag om tre veckor exakt på pricken sitter på ett plan som har börjar sin inflygning mot London Gatwick Airport. Tre veckor, det är ingenting... Men samtidigt är det all tid i världen.
 
De två senaste dagarna nu har varit så otroligt och förbannat bra. Jag har bara gjort vad jag velat med Ewe, alltså spenderat pengar på mat och kläder, skrattat och umgåtts. Det kan ju vara så att kombinationen mat, mys och Ewe är lika med massor av sådana emojis som gör ok-tecknet. Kan ju dock säga att pengarna bokstavligt talat rymt bort från mitt liv, men vad fan gör det när man har en kompanjon som spenderar lika mycket pengar som en själv och boostar ens inköp när jag själv boostar hennes? Vill inte veta hur mycket pengar vi har gjort av med sammanlagt... Det vore för pinsamt att få reda på det helt enkelt!
 
Vad har vi gjort då? Jo, vi har spenderat alldeles för många timmar på stadens gågata och på A6 shoppandes som två vilddjur och köpt biljetter till Magic Mike XXL. Sen typ det viktigaste; har käkat massor av mat bestående av froyo, SOYA-mat, paella från matmarknaden och fudge, också från matmarknaden. Är lycklig över all denna mat! Tanken var att vi skulle äta churros idag med, men efter att halvt fridfullt och halvt vilddjursaktigt ätit paella och varsin gigantisk fudgebit så kände vi att det fick vara nog. Träffade även en barndomsvän lite spontant idag för en kaffe och massa prat. Sjukt förbannat mysigt!
 
 
 
Imorgon ska jag börja tvätta och ta fram grejer på riktigt, alltså höst och vintergrejer som jag inte använder nu, tvätta alla kläder som ligger på golvet i en ledsen hög och väntar på att få bli tvättade. Har ignorerat dom ett tag nu, men alltså måste verkligen (uuuugh). That's not very nice you peoples. Det står även lunch på schemat för imorgon med mormor och lillen. Senare på kvällen; matmarknadsmat med familjen. Om jag längtar? Må kanske hända!